Újpest:
787-2637

Krisztinaváros:
 
201-0052

  MANCSOK

 

Törődünk vele!  
   

 MANCSOK

akciók

munkatársak

 ÚJPESTmegközelítésrendelési idő KRISZTINAVÁROS

megközelítés

rendelési idő

English

 KUTYATARTÓKNAK

Kutyabaj Hírlevél

 MACSKATARTÓKNAK

Macskaland Hírlevél

 NYÚLTARTÓKNAK

Akciók

 

 2014. évben az alábbi akciós kedvezményekkel állunk az Ügyfeleink rendelkezésére:

első vizsgálati kedvezmény

(Krisztinaváros és Újpest)

ivartalanítási akció

(Krisztinaváros és Újpest)

napközi kedvezményes ellátás

(Újpest)

Első vizsgálati kedvezmény

A kedvencállatok életében már az első állatorvosi vizsgálat is meghatározó lehet. A frissen vásárolt vagy befogadott állatokkal számos egészségügyi probléma adódhat, olyanok is, amelyek rejtettek, de súlyosak és az állat egész életére kihatnak. Ezért a leghelyesebb mielőbb megvizsgáltatni az új jövevényt, hogy tisztában legyen azzal, hogy mire számíthat. Akár testi betegség, akár viselkedési probléma áll fenn, mindkettő könnyebben orvosolható, ha időben kiderül és kezelik. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük az elhatározását és lehetővé tegyük a "kockázatmentes" kipróbálásunkat, ebben az évben kizárólag az internetes látogatóknak

- 2000 Ft

kedvezményt biztosítunk az első vizsgálat munkadíjából, ha korábban még nem jártak nálunk a kölyök állataikkal. Így "kockázatmentesen" ismerkedhet meg velünk és a szolgáltatásainkkal.

A szabályok:

 1. a kupon a MANCSOK Krisztinaváros és a MANCSOK Újpest Rendelőben, 2014. év során és előre egyeztetett időpontban érvényes

 2. csak olyan 6 hónaposnál fiatalabb kölyökállatok esetén használható, amelyek korábban nem jártak még a rendelőben

 3. egy állatra csak egy alkalommal használható fel kupon

 4. minden kupon 2000 Ft-ot ér, vagyis ennyi egyszeri kedvezményt, de egy tulajdonoshoz tartozó több állat egyidejű első vizsgálata esetén mindegyik jogosult a fenti kedvezményt igénybe venni

 5. a kupont a vizsgálat árának kiegyenlítésekor kell átadni, utólag a kedvezmény nem vehető igénybe

 6. más kedvezményekkel nem vonható össze

A kupon:

A kupon letölthető innen is: www. mancsok.hu/kupon1.jpg. Színes és fekete-fehér nyomtatást egyaránt elfogadunk. Ha nincsen nyomtatója, kérje meg munkatársainkat, ők kinyomtatják Önnek.

Ha segíteni kíván az akcióban, tegyen fel egy linket az oldalára (www.mancsok.hu/akciok.htm), tegye fel a kinyomtatható kupont az oldalára vagy küldjön értesítést az ismerőseinek az oldal alján található űrlap segítségével.

Vissza a lap elejére

Ivartalanítási akció

A kutyák, a macskák, a vadászgörények és a háznyulak ivartalanítása állatvédelmi és egészségvédelmi szempontból egyaránt fontos, mert hasznos az állat, a tulajdonos és a környezet számára is. Ezért mi a színvonalhoz képest kedvező árakkal igyekszünk a beavatkozást elősegíteni. Az alkalmazott különleges eljárásoknak köszönhetően általában kis seben át műtünk, könnyű a lábadozás és a kan kutyák kivételével többnyire védőgallérra sincs szükség.

1.) optimális életkori kedvezmény

Az ivartalanítás 6 hetes kortól elvileg bármely életkorban elvégezhető. Az optimális életkort több tényező határozza meg:

 • az időben (az ivarérés előtt) végzett ivartalanítással több betegség előzhető meg és

 • a fiatal állatok könnyebben esnek át a műtéten,

 • ilyenkor általában kisebb a seb, kevesebb a szövődmény és gyorsabb a lábadozás.

Ezek alapján az újabb nemzetközi ajánlásoknak megfelelően mi az ivartalanítást 3-5 hónapos életkorban javasoljuk elvégeztetni. Ennek elősegítése érdekében a 3-5 hónapos szuka kutyák műtétének árából

- 5000 Ft

 a 3-5 hónapos kan kutyák műtétének árából

- 3000 Ft

az 1-2,5 kg súlyú macskák műtétének árából pedig egységesen

- 1500Ft

árkedvezményt biztosítunk.

A kutyák testmérete rendkívül változó, ezért az alábbi szempontokat vesszük figyelembe:

 1. ha a felső középső metszőfogak már maradóak, akkor a kutya legkevesebb 3-3,5 hónapos és

 2. ha az egyik maradó szemfog hegye sem bújt még elő, akkor a kutya fiatalabb 5,5 hónaposnál.

A 25%-os kedvezmény kizárólag a fenti két feltételnek egyaránt megfelelő kutyák esetén jár.

A már ivarérett (tüzelő) szukák esetében az ivartalanítás optimális időpontja 3 hónappal az utolsó tüzelés után van, macskáknál pedig a két tüzelés közti időszakban. Ha szeretne bővebb információt kapni a kutyák vagy a macskák ivartalanításáról, illetve a beavatkozás optimális időpontjáról, kattintson az Önt érdeklő linkekre.

2.) árak

Rendelőnkben a költségek folyamatos és jelentős emelkedése ellenére a kutyák és a macskák ivartalanításának árai 2012. év eleje óta legfeljebb 500-1000 Ft-tal nőttek. Ebből az alapárból nyújtjuk a fent említett kedvezményeket (a táblázatban pirossal kiemelve): 
 
MACSKA kandúrok ivartalanítása (Ft) nőstények ivartalanítása (Ft)
2,5 kg felett 8500 13500
2,5 kg alatt (-1500Ft) 7000 12000
védőoltás és szűrővizsgálat árkedvezménye  -1000 -1000
KUTYA kanok  ivartalanítása (Ft) szukák ivartalanítása (Ft)
15 kg alatt 17000 25000
15 kg alatt, 3-5 hónapos (-25%) 14000 20000
15-30 kg 20000 29000
15-30 kg, 3-5 hónapos (-25%) 17000 24000
30-45 kg 23000 33000
45 kg felett 26000 37000
védőoltás és szűrővizsgálat árkedvezménye -1000 -1000

 

A már elmondottak mellett a figyelmébe ajánljuk, hogy

 • a fenti árajánlat nem vonatkozik az elhízott, a beteg, a tüzelő és a vemhes, valamint a 14 hetesnél fiatalabb és a 6 évesnél idősebb állatokra, ezekben az esetekben további költségekkel kell számolni.

 • a fenti árak más ajánlatokkal való összehasonlításakor érdemes figyelembe venni, hogy nálunk nincsenek rejtett költségek. Az ár az ivartalanítással kapcsolatos összes költséget magában foglalja,  beleértve a műtét előtti vizsgálatot, az altatást, az operációt, az ébredés utáni megfigyelést, a műtét közben használt gyógyszereket, sőt, még a műtéthez kapcsolódó kontrollvizsgálatok, (ha szükséges) a varratszedés és az esetleges utókezelések munkadíját, valamint az ÁFÁ-t is. Egyedül a kanok gallérja, a kutyák műtét utáni fájdalomcsillapítása és a nagyon ritkán szükséges utókezelés gyógyszerköltsége jelenthet további kiadást.

 • rendelőnk a kedvező árakat és a további kedvezményeket nem alapítványi pénzekből, hanem saját forrásból nyújtja, ám ez semmilyen körülmények között sem vezethet a megszokott és elvárt színvonal rovására.

 • kérjük, tartson be minden a műtét utáni időszakra vonatkozó utasítást (táplálás, mozgatás, sebvédelem stb.). Ha bizonytalan, vagy bármi problémát észlel, azonnal telefonáljon! Számunk: 787-2637, illetve 201-0052.

3.) további kedvezmények

Az ivartalanítással egyszerre további beavatkozások is végezhetőek, amelyek árából ilyenkor egységesen

- 1000 Ft

árkedvezményt biztosítunk

 • a védőoltások árából és

 • a szűrővizsgálatok (pl. a macskaleukémia vagy a kutya szívféreg teszt) árából.

4.) egyéb információk

Az ivartalanítási műtétek után nem számítunk fel munkadíjat a kontrollvizsgálatok és a ritkán szükséges utókezelés vagy varratszedés során. Ezért is kérjük, ne forduljon más állatorvoshoz!

Vissza a lap elejére

Napközi ellátás kedvezmény

Újpesti rendelőnkben egész nap nyitva tartunk, de a legtöbben a reggeli nyitás után, valamint este 16 és 21 óra között keresnek fel minket. Ez gyakran eredményez csúszást, hiszen kiszámíthatatlan, hogy egy-egy beteg ellátása mennyi időt vesz igénybe, ezért ilyenkor fordul elő, hogy a bejelentkezési rendszer ellenére várakozni kell. E helyzet javítására vezetjük be 2014. évben a kedvezményes árú napközi ellátást.

A kedvezmény azoknak jár, akik:

 1. hétközi (hétfőtől péntekig tartó) munkanapon

 2. délelőtt 11 és délután 3 óra között

 3. előre bejelentkezve érkeznek ellátásra

Azoknak, akik ettől eltérő időpontban vagy ekkor, de előzetes bejelentkezés nélkül érkeznek, nem áll módunkban a kedvezményt biztosítani.

A kedvezmény mértéke:

 1. valamennyi konzultációs (vizsgálati, betegellátási, utókezelési) munkadíjunkból - 15 % árkedvezmény

 2. a védőoltások árából egységesen - 400 Ft árkedvezmény

Kérjük, ha teheti, vegye igénybe ezt a lehetőséget!

Vissza a lap elejére