Újpest:
(1) 787-2637

Krisztinaváros:
 (1) 201-0052

 

 

 

 

   

MANCSOK

 ÚJPEST

akciók

megközelítés

rendelési idő

 munkatársak

 KRISZTINAVÁROS

 KUTYATARTÓKNAK

 MACSKATARTÓKNAK

 GÖRÉNYTARTÓKNAK

 NYÚLTARTÓKNAK

 ÁLLATTENYÉSZTÉS

 EGÉSZSÉGVÉDELEM

 ELSŐSEGÉLY

 NEVELÉS

 TAKARMÁNYOZÁS

Munkatársak - Újpest

 

Dr. Vágfalvi Bernadett

szakmai vezető állatorvos

Dr. Csikós Károly Miklósné

praxis igazgató

Dr. Gál Sarolt

állatorvos

Babály Andrea

vezető asszisztens

Dr. Kovács Judit

állatorvos

Biró Krisztina

asszisztens

Dr. Csikós Károly

állatorvos

Simon Zsolt

asszisztens

Dr. Vágfalvi Bernadett

2009-ben végzett a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán. Ezt követően egy évig az Egyetem Sebészeti és Szemészeti tanszékén töltötte a gyakornoki időszakát. 2010 óta a MANCSOK munkatársa. 2017-ben klinikus Szakállatorvos diplomát is szerzett. Kiváló diagnoszta és sebész, kedvelt szakterülete a szemészet.

vissza az elejére

Dr. Gál Sarolt

2013-ban végzett a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán. Ezt követően az Egyetem Sebészeti és Szemészeti tanszékén töltötte a gyakornoki időszakát, majd a MANCSOK munkatársává vált. Kiváló diagnoszta és sebész. Kiemelt érdeklődési területei: ortopédia és neurológia.

vissza az elejére

Dr. Csikós Károly

1985-ben végzett az akkor még Budapesti Állatorvos-tudományi Egyetemen. A rendszerváltáskor Szekszárdon alapított rendelőt, amiből társával, a ma is Szekszárdon élő Dr. Varga Józseffel csaknem másfél évtized alatt Magyarország egyik legrangosabb rendelőjét,  Szekszárdi Állatgyógyászati Központot fejlesztette ki. Ebben a 400 m² alapterületű, modern és jól felszerelt intézetben 2000-ben már 5 állatorvos látta el a betegeket. 2003-tól az Amerikai Egyesült Államokban dolgozott. Ehhez különleges vizsgákat szükséges letenni, így ma ő az egyetlen budapesti állatorvos, aki rendelkezik a Kanadától Új-Zélandig elfogadott amerikai diplomával és szakmai tapasztalattal. 2005-től a brit Royal Collage of Veterinary Surgeons tagjaként szintén csaknem két évet dolgozott Nagy-Britannia legelitebb praxisaiban. 2007-ben alapította  meg az első a MANCSOK Állatorvosi Rendelőt Budapesten.

Dr. Csikós Károly

 

 

 

vissza az elejére

 

© MANCSOK