Újpest:
(1) 787-2637

Krisztinaváros:
 (1) 201-0052

 

 

 

 

   

MANCSOK

 ÚJPEST

akciók

megközelítés

 rendelési idő

munkatársak

 KRISZTINAVÁROS

 KUTYATARTÓKNAK

 MACSKATARTÓKNAK

 GÖRÉNYTARTÓKNAK

 NYÚLTARTÓKNAK

 ÁLLATTENYÉSZTÉS

 EGÉSZSÉGVÉDELEM

 ELSŐSEGÉLY

 NEVELÉS

 TAKARMÁNYOZÁS

Rendelési idő és a rendelés menete - Újpest

 

2018. június 9. szombattól június 10. vasárnapig ez a rendelőnk felújítás miatt zárva tart. Kérjük, hogy a sürgős esetekkel a krisztinavárosi rendelőnket keresse fel, ami mindkét napon 10-től 13 óráig tart nyitva. Az újpesti rendelő június 11. hétfőtől ismét a megszokott rend szerint üzemel. Az ezzel esetleg okozott kellemetlenségért a szíves elnézését kérjük!

Ismét változás történt az újpesti rendelőnk nyitva tartásában. Ezentúl nem csak munkanapokon (9-től 21 óráig), de szombaton is egész nap, vagyis reggel 10-től este 20 óráig folyamatosan várjuk az ügyfeleinket. Rendelés alatt továbbra is az 1/787-2637 és a 30/504-7012 telefonszámon várjuk az érdeklődéseiket és a bejelentkezéseket.

Azokat a Kedves Ügyfeleket, akiknek vasárnap délelőtt betegszik meg az állata, 10-től 13 óráig a krisztinavárosi rendelőnkben várjuk, ahol a hétvégén ingyenes a parkolás.

Nyitva tartás és rendelési idő:

  Rendelés, Recepció és Állatgyógyszertár
 nyitva tartása
munkanapok 9-21 óráig
szombat 10-20 óráig 
 vasárnap 15-20 óráig 

Rendelési beosztás:

 

hétfő

kedd

szerda

csütörtök

péntek

szombat

vasárnap

 9-16 óráig

Dr. Kovács Judit

Dr. Kovács Judit

Dr. Szabára Ágnes

 (9-12 óráig)

Dr. Kovács Judit

 (12 órától)

Dr. Vágfalvi Bernadett

(11 óráig)

Dr Szabára Ágnes

 (11- órától)

Dr. Gál Sarolt

Dr. Csikós Károly Miklós

(10-14  óráig)

 

műtétek

előzetes bejelentkezés alapján

   

 16-21 óráig

Dr. Vágfalvi Bernadett

Dr. Csikós Károly Miklós

Dr. Kovács Judit

Dr. Gál Sarolt

(14 órától)

Dr. Kovács Judit

Dr. Gál Sarolt

(14-20  óráig)

Dr. Vágfalvi Bernadett/változó

(15-20 óráig)

A fenti beosztás nem végleges, tájékoztató jellegű, változások lehetségesek. A rendelési idő alatt az állatpatika folyamatosan üzemel, vagyis munkanapokon 12 és 16 óra között is elérhető.

Időpontot egyeztethet:

A bejelentkezettek előnyt élveznek, ezért előfordulhat, hogy a bejelentkezés nélkül érkezőknek várniuk kell! Munkanapokon 12 és 16 óra között kizárólag előzetes bejelentkezés esetén tudunk ellátást biztosítani.

Rendelési időben az ügyfélfogadás az alábbi sorrendben történik:

 1. életmentő beavatkozások,

 2. bejelentkezett ügyfelek,

 3. bejelentkezés nélkül érkező ügyfelek.

Az előre tervezhető időigényes, nyugtatásban vagy altatásban végzett beavatkozásokat (pl. műtétek, fogászat) a délelőtti rendelés után végezzük. Kérjük, ezekre feltétlenül egyeztessen előre időpontot. Köszönjük!

Éjszakai ügyeletet nem áll módunkban biztosítani, mert a rendelő egy társasházban üzemel, ezért megállapodást kötöttünk a kiemelkedő színvonalú ellátást nyújtó Oxyvet állatorvosi ügyelet munkatársaival a betegeink éjszakai ellátására. Javasoljuk, hogy az este 10 és reggel 6 óra között fellépő bármely problémával forduljanak hozzájuk. A telefonszámuk: 30/722-7893. Ők háznál látják el a betegeket és szükség esetén a legjobb helyre irányítják tovább. Velük kapcsolatban eddig minden ügyfelünk kedvező tapasztalatokról számolt be.

* Magyarázat: A különböző munkafolyamatokat elkülönítve végezzük. Rendelési időben gyógyító-megelőző alaptevékenységet végzünk. A hosszabb időt igénylő beavatkozások (műtétek, röntgenvizsgálat stb.) a két rendelési idő között történnek. Ilyenkor a délelőtti rendelés során vesszük fel a beteget és általában a délutáni rendelés alatt adjuk ki. Ennek következtében a többi ügyfélnek nem kell feleslegesen várakoznia, az időigényes beavatkozásokat pedig nyugodtan, kapkodás nélkül végezhetjük el.

 

© MANCSOK